Sparta leder EL til Danmark, Slavia venter på Anderlecht

Spartans i fjerde innledende runde spill for å gå videre til kjernegruppen av Europa League med det danske laget av Sønderjyske. Slavia dagens uavgjort til UEFA-hovedkvarteret i Nyon diagnostisert motstander Brussel Anderlecht, venter AEK Larnaka Liberec. De første kampene er planlagt for den 18 august, en uke senere represalier. Slavia begynner Unibet beste odds bonus hjemme, med Sparta Liberec utenfor.

Sparta som et år siden falt i playoff Europa League etter en feil i kvalifiseringsrunden til Champions League, som denne gangen var ikke nok til å dampe Bucuresti.I fjorårets EL kom til slutt letenský enhet til kvartfinalen og mot pohárovému rookie Sønderjyske bør være favoritt.

“Forrige sesong han endte på Unibet andreplass bak København og en posisjon gått Midtjylland, som også er i playoff European League, sa treneren Zdeněk Ščasný Sparta. “For øyeblikket er det viktigste at vi selv utarbeidet den beste. Prosessen er en klar prioritet,” sa han.

Larnaca er ikke en tsjekkisk Unibet motstander er ikke ukjent i Europa League i år 2011/12 viste seg å utelukke et kypriotisk klubb i tredje kvalifiseringsrunde Mladá Boleslav. “For en time siden, klubben eieren spurte meg Energybet hvem jeg ønsket. Jeg sa at Larnaca.Det er den tøffeste mulige motstanderen ut av de fem som kom spørsmålet, “ sa Slovan treneren til Web Jindřich Trpišovský.

” Larnaka i innledende runde slo ut Spartak Moskva. Han greide å vinne 1: 0 på feltet, “ sa treneren .” Larnaka Kypros er ikke et lag, men den spansk-brasilianske. Den grunnleggende sett spiller åtte spanske spillerne som spilte i den spanske første divisjon, og to brasilianere. Det er en veldig sterk motstander, “ sa Trpišovský.

Good old venter Slavia, som med Anderlecht falt i 2005 i tredje kvalifiseringsrunde til Champions League. I det nå belgiske laget ikke klarte å Rostov Energybet betting sider med startbonus med som prestedøkkerne trakk i sommerpreparasjonen 3: 3.Fjorårets European League Anderlecht, hvor i det siste han var en tidligere spiller fra Slavia og nåværende team manager Stanislav Vlcek nådd de åtte finalen.

“Vi er fornøyd med trekningen. Vi har en tøff trekning, vi kunne ikke finne mye å velge mellom . det var kanskje en lettere team. jeg er glad for å igjen tiltrekke seg fans, og jeg mener bestemt at det vil være helt full stadion. jeg ser det 50-50 i øyeblikket. Slavia med dem i det siste falt og vi vil prøve å nå skjedde det, “ fortalte reportere Slavia trener Dusan Uhrin yngre.

Los fjerde innledende runde av europeisk liga (første kamp 18. august, gjengjeldelse 25.August): Hjem AEK Larnaka – Liberec, Slavia Praha – Anderlecht, Sønderjyske – Sparta Praha Astana – BATE Borisov, Arouca – Olympiakos Pireus Dinamo Tbilisi – PAOK Thessaloniki, Trenton – Rapid Wien, Midtjylland – Osmanlıspor , Østerrike Wien – Rosenborg Trondheim, Beitar Jerusalem – St. Petersburg Etienne, Lokomotiva Zagreb – Genk, Vojvodina Novi Sad – AZ Alkmaar, Gent – Škendija Tetovo, Başakşehir – Shakhtar Donetsk, Astra Giurgiu – West Ham, Maribor – Gabala, Fenerbahce Istanbul – Grasshoppers Zurich, Sassuolo – Crvena Zvezda Beograd, Göteborg – Karabakh, Brøndby København – Panathinaikos Athens, Krasnodar – Partizani Tirana, Maccabi Tel Aviv -. Hajduk Split

Author: admin