Alastair Cook, hogy megvizsgálja Anglia kapitányának jövőjét Indiában

Egy leeresztett Alastair Cook azt mondta, hogy időbe fog telni, hogy eldöntse, vajon még mindig helyes ember-e, hogy Angliát vezesse a Teszt krikettben, távol az ötödik tesztben az ő oldalának zaklató csattanásától. győzelem.

A 207-et 88 pályán egy olyan pályán, amely az elmúlt négy napban csak 17 wicket gyártott, Angliában a 477-es pontozás után a második egymás utáni veresége volt Virat Kohli világának No1 csapatának kezében. az első inningben, és 103 volt az ebéd után veszteség nélkül.Az elbocsátások kaszkádja, és Ravindra Jadeja hétig tartott 48-ra, komor fogadások az interneten megtekintésre. Anglia végső sorozata sajnálom, mivel ötödik teszt összeomlás ad India 4-0 győzelem További információ

„El kell mennem elhagyva és gondolkodni ”- mondta Cook, miután az 58. tesztjét kapitányként végezte. „Ez nem a megfelelő alkalom arra, hogy olyan nagy döntéseket hozzon, mint amennyire. Először haza kell mennem, élvezem a karácsonyi ünnepeket, amennyire csak tudok, majd januárban visszajönek, és Andrew Strauss-szal tervezem, és nézd meg, mi a megfelelő döntés az angol krikett számára.

„Az energia alacsony és akkor ostoba döntéseket hozhat. Ez kemény, nehéz turné volt. Amikor elveszíted, nagyon nehéz lesz, és lehet egy magányos hely. Tudtuk, hogy nyomott nap lesz, és bizonyos fokig elveszítünk egy pár wicketet a klaszterekben.Nem voltunk elég jóak vagy eléggé ügyesek ahhoz, hogy megállítsuk ezt a lendületet. ”

Cook, akinek a hatodik alkalommal Jadeja 49-es eltávolítása a sorozatban kezdődött, egy olyan összeomlás kezdődött, amelyben az utolsó hat wickets 15 futamra esett , várhatóan január második hetében találkozik Strauss-szal, az angol krikett igazgatójával. Úgy döntenek, hogy ő vagy a várt utódja, Joe Root vezeti-e a csapatot a online sport fogadás következő télen az Ashes sorozatba.

Az év Angliával kezdődött, hogy Dél-Afrikában nyerte meg az ötödik helyet a világ rangsorában és annak ellenére, hogy rövid nyári flörtölés nyáron, ahol véget ér. Nyolc vereségük megfelel az 1984-es, 1986-os és 1993-as legrosszabb naptári éveiknek, bár két tesztet játszott, mint az első kettő.Egyre nagyobb a stagnálás érzése, és Cook, amikor ezt kérdezték, azt válaszolta: „Ez egy tisztességes kiabálás. Nem voltunk nagyon jóak, ha a játékokban lemaradtunk, úgy, hogy megtalálta a módját, hogy túlélje a trükkös helyzeteket. Amikor elöl voltunk, uralkodtunk. Fárasztó év volt, és sokszor elveszítjük a játékosokat, akiknek csalódást okoznak. 28 sorozatot a sorozatban. „Annak ellenére, hogy tiszteletlen [Moeen Ali és Adil Rashid], két világszínvonalú spinner nélkül, ezekben a feltételekben győztes lesz.Ez olyan nehéz, mint amilyen pillanatban ez az oldal, ”mondta.

Kohli, Cook ellenkező száma, aki a 655-ös sorozatának a sorozatának nevét kapta. rögzítse a 18 teszt sikertelen futását, és a 4-0-as győzelmet a teljes teljesítményként írta le. „Mikor kezdtük nyomás alá az első Rajkoti játékban, majd visszajöttünk, és megnyertük a következő négyet, három ellenfelet dobtak ellenünk, és négyet, köztük az első mérkőzést, mint egy megfelelő kapitányt” – mondta. p>

„Az indiai krikett csapat számára emlékezetes, 2016-ban és egy nagyon büszke vagyok, különösen az átmeneti csapatban. De ez csak az alapja, amelyet sok éven át folytatnak. ”

Author: admin