Beszélő lovak: mi van a Ladbrokes számára, miután elveszítette a Cheltenham zászlóshajóját?

A Ladbrokes marketing részlege számára a cég legnagyobb szponzorálásának elvesztése a versenyév legnagyobb fogadási fesztiválján egy katasztrófa. A Cheltenham határozott szabályokkal rendelkezik arról, hogy a versenyző márkák szponzorálhatók a találkozón, és ésszerűen, mivel maximalizálja az egyes ügyletek értékét. Ladbrokes nemcsak a fesztiválról ment, de valószínűleg jó lett. Lóverseny tippek: december 20, kedd További részletek

Még öt évvel ezelőtt is elképzelhetetlennek tűnt volna. A Ladbrokes, bármi is bánik velük, az egyik legismertebb szerencsejáték-márka a bolygón, és természetesen internetes sportfogadás alkalmas egy olyan találkozóra, amely nem fogadja el a fogadásokat.

Ezután jött a BHA meghatalmazott fogadási partnerei politikája, amelyet Cheltenham a Jockey Club Racecourse részeként támogat.Ladbrokes megtagadása egy olyan megállapodás megegyezéséről, amely az online nyereségének garantált százalékos arányával térne vissza – az offshore, a Levy-dodging forgalom – azt jelentette, hogy már nem engedték meg, hogy megújítsák a nagyra becsült szponzorálást.

Egyesek szerint ez szégyen. Személyes nézet az, hogy az időzítés érdekes. Elméletileg legalábbis a kormány egyszer és mindenkorra megoldja a Levyre vonatkozó évelő érveket néhány hónapon belül, egy új rendszer bevezetésével, amely mind a nagy utcai készpénzes fogadásokat, mind az egyre erősebb online bevételeket rögzíti. Ha igen, akkor az ABP-rendszer elavulttá válik, és a versenyzés sokkal inkább elkötelezett jövőbe fog lépni.

Ladbrokes tudja ezt. Mindenki tudja ezt.Mégis ellenálltak az ABP-rendszer pontozott vonala aláírásának, és viszonylag kis szeletnyi nyereségüket adták át, áldozva egy nagy szponzori jelenlétet a sport bátor új világában a folyamatban. Ha ez pénzügyi online sportfogadás szempontból is érthető, akkor még több pénzt rejt magában azzal, hogy elrabolták az offshore bevételek jogos részének versenyét, mint amilyet rájöttünk. Ismét Ladbrokes menedzsmentje csak nagyon, nagyon rövidlátó lehet, ami nem jó, ha, vagy remélhetőleg, amikor ez vagy egy jövőbeli kormány érzékeli, és valamit tesz a nagy utcai üzletekben lévő repedt gépeken. A Thistlecrack és a Cue Card a Kempton King George királynőjébe megy. Tovább

Mégis ez a jövő.Rögtön a versenyzőknek három fogadás napja van a karácsonyra, hogy egy boksznapot építsen, és három találkozót válasszon ma délután.

Csak az egyik ugrik, és a Taunton mezőméretei nagyon egészségesek. Néhányan nem olyan mélyek, mint amennyire a számok azt sugallják, és Beau De Brizais (12.45) a nyitóban mintegy 3-1 körüli értéket kínálhat.

Philip Hobbs négy éves nem volt sok szerencséje itt az utolsó alkalom, mivel háromszor megbotlott, amikor elkezdett vitatkozni, és aztán nem tudott egyértelműen futni a záró szakaszokban.Elég volt ahhoz, hogy azt sugallja, hogy egy működőképes védjegyen van, és nem kell sokat verni ma délután.

A nap legjobb módja azonban a Southwell-i Fibresandon lehetne, ahol Revelation kapitány (2.30) nagyon jó áron 9-2 körül van, hogy nyomon kövesse a közelmúltban elért sikert . Tom Dascombe háborúja az első vagy a második helyen végzett mind a hat kezdőpontján ezen a felületen, és vitathatatlanul a karrierje teljesítményét állította elő, hogy a harmadik Southwell győzelmét utolsó alkalommal rögzítse.

Author: admin