Sixers megnyitja a Big Bash League szezont a győzelemhez Thunder-ben Sydney-ben

Andre Russell fekete és rózsaszín denevérje és Jason Roy szenzációs fogása ellopta a show-t, mivel Sydney Sixers kapitánya, Moises Henriques vezette BBL oldalát a kilencvenes wicket nyerte meg Sydney Thunder ellen.

The Sixers crosstown versenytársaik szerény 8-159 kedden este, mobil sportfogadás mielőtt leereszkednek a céljukon, hogy könnyedén befejezzék 1-160-at a Spotless Stadionban. Nagy Bash Liga: Sydney Sixers megverte Sydney Thunder-t – ahogy ez történt Tovább Henriques 76 gólt nem szerzett 41 golyóval, köztük hét négyt és négy hatot, míg Thunder Gibson ifjúsága örömmel fogadja a fél évszázadát (53 golyótól 53-ig).

A Sixers behozta Roy-t 27 ütővel ütötte a denevérrel, az angolnak pedig 21,798-szoros tömege volt a területen, hogy elkapjon egy fogást, hogy elutasítsa Ben kapitányt, Ben Rohrert.

Rohrer későn időzített szépen kivágták Joe Mennie-től, de a nagy ütésű behozatal oldalirányban visszafelé mutatott g vízszintes manőver, amely a szezon fogásainak versenyzője lesz.

Ha látványos volt, Russell választotta a denevérét.A legrangosabb japán csillag, aki kilencet fogott el és kilőtt a Roy 27-es eltávolítása előtt, Spartan-számot használt a Sixers színeiben, fekete pengével és rózsaszín fogantyúval.

Sixers wicketkeeper Brad Haddin megkérdőjelezte, hogy a denevér törvényes volt-e . – Ezzel a fekete denevérrel a labda, ha közelebbről megnézed, négy fekete jelzéssel rendelkezik – mondta Haddin a kommentátorainak a mikrofonján. – Szóval, ha bármikor harcolt volna, nehéz lehetett látni.

De a CA megerősítette, hogy a denevér a szabályokon belül volt. „A játékos egy színes denevér használatát engedélyezi a CA jóváhagyásával.A denevér ugyanolyan színű lehet, mint a klub elsődleges színe vagy fekete, ”mondta a CA szóvivője.

„ A CA fenntartja a jogot arra, hogy abszolút belátása szerint visszavonja a jóváhagyást, és a bírák is kérhetik a játékos megváltoztatását a denevér, ha úgy vélik, hogy befolyásolja a meccs integritását. egykori Melbourne-i Renegades-i villamoscsapat Chris Gayle-t jóváhagyották, hogy arany denevéret használjanak.

A Thunder a nyolc felvétel után kedden este 71-1-es versenyre indult, Shane Watson sérült kapitánya nélkül .De Joe Mennie paceman egy dupla-wicket leánya, aki mobil fogadás elismerte, hogy 16 fut az első felében, elindított egy gyorslövésű harcot.

Néhány késő tűzijáték a gyors Pat Cummins-tól a Thunder-hez lendületet adott, A 8-as számból 30-at adunk hozzá 20 szállításból, köztük három hatból.

Author: admin