Οι ποδοσφαιριστές της Slovácko πήγαν καλά στην Οστράβα. Ακόμα και χωρίς τη Doška

Ήταν μια ευτυχισμένη στιγμή που τελείωσε με ένα θαυμάσιο στόχο. Το 34ο λεπτό του αγώνα στάλθηκε στο Ostrava κερδίζοντας 2-0.Το Slideers έπαιξε το 34ο λεπτό του αγώνα.

Το σουτ, αλλά δεν πρέπει να πάρει όσο πιο κοντά πριν από το σπίτι λερωθεί Martin Kuncl.

«Στην αρχή ήμουν ουρλιάζοντας στο διαιτητή αφήστε το σφύριγμα, αλλά όταν είδα την μπάλα να μου διευρύνθηκε, έτσι θέλησα αφήστε τον να φύγει », χαμογέλασε η Valenta. “Ήταν καλό που περίμενε με τη σφυρίχτρα και την χτύπησα.” Είχε πραγματικά την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τον διαιτητή Nenadal; «Θέλω μόνο ήταν αρκετό για να ουρλιάζουν φάουλ και, στη συνέχεια, όχι εγώ φάουλ…Στη συνέχεια είπε ότι ήταν ευτυχής που nepískl και αφήστε τη ροή του παιχνιδιού.» Η ομάδα Οστράβα συλλέγονται σε ένα γκολ εντελώς παράλυτος.Ενώ στην αρχή του αγώνα ήταν Baník αρκετές πιθανότητες, στη συνέχεια, στο πεδίο κυβέρνησε τη Σλοβακία.

«Ο στόχος 1xbet στοιχημα στο πρακτορειο είναι πολύ σπάσει», δήλωσε ο Slovácký Valenta.

«Είχαμε μια πολύ μεγάλη υπεροχή, αλλά δεν το χρησιμοποιήσαμε και ο αντίπαλος την έσπρωξε. Μας φοβήθηκε και μόλις κερδίσαμε το παιχνίδι, μάλλον σκοντάψαμε. Ήταν μια καταστροφή «παραδέχθηκε ο προπονητής Peter Frňka Οστράβα.

Επιπλέον, μετά από 50 λεπτά σλαβική νίκη επιβεβαιώνεται μετά από μια σειρά λαθών στην Οστράβα δεύτερο γκολ του Μιλάνου Kerbr.

» Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και γι ‘αυτό , ότι το παιχνίδι μας ήταν κυρίως στο δεύτερο μισό υψηλές παραμέτρους “, δήλωσε ο προπονητής Slovácko Svatopluk Habanec. «Όταν δώσαμε το στόχο έως 1: 0, ήταν σαφές ότι το σπίτι θα παίξει ένα υψηλό άμυνα, και ήταν βολικό για τρεις ειδικές μέτωπο sportingbet στοιχημα στο πρακτορειο των παικτών μας.Ήμασταν σε θέση να ανταγωνιστεί Πρέσοφ. «

Habanec επισημαίνοντας ότι Slovacko ταξίδεψε στην Οστράβα χωρίς πρώτος σκόρερ τους στο διοικητικό συμβούλιο Libor. Longshanks τραυματίστηκε σε μονομαχία Κύπελλο της Τρίτης στο Mlada Boleslav.

«Είμαι ευτυχής που έχουμε κερδίσει από το χέρι μας για να κλείσει το κλισέ που δεν πλάκα Libor είναι Slovacko μισό. Έχουμε αποδείξει ότι χωρίς να μπορούμε να παίξουμε «, είπε ο Habanec.

Η ομάδα ανήκει στον πίνακα που χωρίζεται έκτη θέση με την απώλεια των δύο βαθμών για πέμπτη Dukla. Θέση μπορεί ακόμα να βελτιώσει το Σάββατο εναντίον Λίμπερετς, λόγω της αντικατάστασης του χόρτου θα παίξει Slovacko στο σπίτι μετά από περισσότερο από ένα μήνα.

Author: adam5811