Avem un vis și o dorință, ieșind din dressing. Sokolov vrea prima ligă

“Au fost similare. Anul trecut, echipa a fost mai defensivă, apărarea a fost mai experimentată. Multe victorii de anul trecut au fost strânse. Ceea ce are astăzi mai multă putere de a ataca și care se potrivește cu numărul golurilor marcate, câștigurile sunt mai pronunțate “, compară ambii antrenori Baník Sokolov Mikulas Antonik.

Anul trecut, Sokolov a câștigat partea primară cu opt puncte in fata lui Tabor, în playoff manipulate în etapa a opta Bílina 3: 0 în sferturile de finală Klášterec 3: 0 în semifinale și Zdar nad Sazavou 3: 0th În playoff ulterior a terminat al treilea un punct în spatele Prostejov avansarea.

În acest an, sistemul este diferit, câștigătorii semifinale vor juca pentru doar treptat în locul câștigătorului Est. “Aceasta este deja tradiția de hochei ceh”, antrenorul Sokolov a zâmbit amar.Anul trecut a fost rău că echipa mishandled ultimul pas a fost atât de aproape.

Și ce spune despre schimbarea? “Nu cred că ar trebui să fie mai ușoară, deși pare. Dimpotrivă, acesta va fi mai greu, anul trecut au existat două echipe din prima divizie decimat, iar acum se confruntă cu o echipă plină de energie și de încredere după o victorie că există o schimbare. „Acum, Sokolov a câștigat“ doar „cinci puncte in fata Cobra Praga și nouă înainte de tabără. Cu toate acestea ca un favorit clar, cel puțin în semifinale. La

„Este necesar să fie întotdeauna la centru. Suntem prieteni, dar rivalii și să ne bată dacă vrem să pătrundă cât mai mare posibil, este necesar să se ocupe de toate seriile, și nici unul dintre ei nu va fi ușor, „antrenor imblanzeste euforie.Totul este clar, totul vizează îndeplinirea unei singure dorințe. “Du-te la o concurență mai mare.” Dar nu cu orice preț, încet, cu discreție și umilință. “Trebuie să ne concentrăm pe următoarea rundă. Avem un vis și o dorință, dar va fi o călătorie extraordinară. Vrem să luăm măsuri treptate. Nu este atât Unibet case de pariuri online bonusuri de obligatoriu. Încercați să urcați scările cu un pas în sus. Mergem în ea cu mare umilință, stick la pământ și du-te pas cu pas “spune Mikuláš Antonik, antrenor Banik Sokolov

Will Klášterec

pentru prima dată este sâmbătă Klášterec nad Ohří, este un derby, vechi rival, dar, ca anul trecut nu ar trebui să fie un obstacol de netrecut.

„eu nu știu în ce venire a avut asamblare cu probleme în cele din urmă.Ei au fost bracing băieți de la Värska juniori, dar nu pot juca playoff, care le-au acumulat numărul necesar de porniri. În primul rând, nu trebuie să vă subestimați adversarul. Ei nu au nimic de pierdut și poate juca fie pe un risc maxim de ele funcționează sau nu „, spune antrenorul Sokolov.

adaugă îndrumări cu privire la depășirea adversarilor. „Vreau să-și arate jocul, pe care o avem la sfârșitul practicii, o mulțime de patinaj, accentul și responsabilitatea în defensivă. De asemenea, este necesar să se evidențieze să înscrie, deoarece, după unele certuri nu sunt plăcute. „

In ciuda rundei, sferturile de finală, semifinale, aceasta ar trebui să continue până când o parte a procedurii I.ligile, unde Sokolov ar trebui să părăsească a doua parte a părții centrale a Cobrei. Seful Cobra, Miloslav Sheba, este favoritul Boemiei de Vest și pretinde. “Sokolov are un mare sprijin pentru extra-liga de la Karlovy Vary.” Ce face antrenorul lui Sokolovský Mikuláš Antonik? “Colaborarea este al doilea an. Ne bucurăm că acest lucru funcționează, avem jucători care sunt tineri, prosperi, care au intrat în hochei adulți. Sunt noutăți la hochei pentru adulți, dar sunt pricepuți, promiți, funcționează bine, calitatea este aici.Eu cred că băieții au în ei gustul, vigoarea tinerească drept, uneori trebuie să frână, deoarece, în unele situații, suntem sălbatic și poate fi văzut lipsa de experiență „.

Cea mai importantă parte a sezonului, va trebui să facă face cu ceea ce ei au. „Echipa pe care o avem împreună și jucătorii cu circuit închis nu se va schimba“, explică Antonik.

Cu toate acestea, va fi dificil să se stabilească un minim pentru meciul de sâmbătă, Kamil Tvrdek a jucat cincisprezece jocuri și avea nevoie de o mai mult pentru a obține merge pentru a juca-off. Acest lucru urma să aibă loc miercuri.

„Am avertizat cu privire la aceasta și li sa spus că ar fi bine, iar meciul va fi numărate. Dar, miercuri, am avut un telefon care Kamil nu a putut ajunge pe primul joc al playoff, pentru că se va ocupa numai cu comitetul executiv.Sunt confuz și deranjat. Nu știu de ce ar trebui să fie tipul pedepsit pentru ceva ce nu are, „raliat Antonik la oficiale, birocratice în asociația de hochei. În plus, Kvapil tratează angină și Jeník se recuperează de la o fractură.

Author: admin