Martin Hašek nuorempana debyyttinsä, bohemialaiset tekivät arvokkaan pisteen

Ensimmäisen liigan snookerin debyytti pelasi keskikenttäpelaaja Martin Hašek nuoremmalta. Jersey Bohemians 1905 hän tuli kentälle mestariteos Pilsen ja tavoitteena Unibet auttoi “kengurut” arvokkaan piirtää 1: 1 toisella kierroksella.

“Jo päivää ennen peliä, olin hermostunut. Mitä enemmän sitä lähestyi, sitä paremmin se oli ennen avaamista pilli, olin jo melko viileä. tunteet ovat positiivisia, olen erittäin tyytyväinen. siitä lähtien lapsuudesta halu liigassa pelata, jota minä nyt onnistunut lisäksi Pilsen, kaunis stadion vastaan ​​paljon laatuaikaa vastustajia. “ kaksikymmentä keskikenttäpelaaja kertoi.

Bohemians menettää koska kymmenes minuutti maalin jälkeen Jana Kopice, ennen taukoa, mutta hän voisi verrata Hasek.Jälkeen hilpeä syötön Unibet vedonlyönti puhelimella puolustuslinjan Martin Dostal tehokkaasti přeloboval ulkonevat Pilsen maalivahti Matúše Kozáčika.

“Näin maalivahti tulee ulos. En halunnut hänen oikeuden olla keksiä, koska vasen jalka on paljon varmempi, joten se lobbaa. ainoa ajatus, mitään en ajatellut, “ sanoi pelaaja vierailevat Sparta.

Vuoden jälkipuoliskolla voisi Hasek aikaan käänteen, kun hän esiintyi yksin Unibet ennen Kozáčik, Slovakian maajoukkueen mutta tällä kertaa hänen yrityksensä vältettiin. “Haluan korostaa, että kävin siellä paljon eteenpäin ja lukea sitä missä pelaan. En tiedä, jos voisin aulassa minusta tuntui, että minulla oli paljon pallo alhainen.Ehkä minun pitäisi valita toisaalta yleensä mene loppujen maalivahtien päälle poikittain aamulla “ sanoi.

Spartan kennel vielä kerännyt kokemusta toisen Unibet divisioonan, jossa hän otti Vlašim, Pardubice ja Žižkov. Suuremmat vaikeus top League vahvisti myös kouristuksia, että hänellä oli lopussa ottelun. johtuvat erityisesti siitä, että sen sijaan, että Energybet online vedonlyonti asema keskikenttäpelaaja tänään tuli reunaan ennakot, jossa hän auttoi ulos Dostalovi joiden estäminen Pilsen-back Limberského.

” laitamilla se on loppujen lopuksi muut. Onko pidempiä sprintissä, pitkiä, keskikentällä, se on melko lyhyitä matkoja.Kouristuksia oli siis aiheuttanut pikemminkin asentoa Energybet muuttamalla Olen tarvitsi tapana tehdä näin uudelleen pitkä kiri, “ sanoi poika entisen saman Spartan valmentaja.

Ennen ensi isänsä neuvoja ei sovelleta. ” Hän halusi minut onnea ja antaa pelin ottaa sen, mutta taktiset annoin, “ myönsi Hašek pelin jälkeen, mietin, Energybet mitä sanaa nykyinen valmentaja Vlašimi kuulla. ” terveisin minun tavoite, mutta löytää varmasti jonkin verran läiskä . Esimerkiksi toinen mahdollisuus, vaan osoittavat systeemisen asioita, se on koira, “ hän lisää hymyillen.

Author: admin