Laštůvka trivs med att stanna hemma på stadion

Efter sexton år av fotboll målvakt Jan Laštůvka zachytal igen i Karvina bästa spelare och rookie av tävlingen i den inhemska ligan premiären hjälpte dra 1: 1 med Brno. Och även tack vare det faktum att det i slutet av första halvåret omintetgjort solo penetration Francis Litsingiho.

Vem vet hur matchen slutade, om Unibet offensiven Brno mittfältaren gjorde 42: e minuten, knackar de rivaliserande mål i omklädningsrummet. .. “Jag försökte att förutse vad den kommer att göra och det fungerade för mig minskat vinkel och slog mig i benet Jag tror att det var en viktig intervention, fick vi ett mål före pausen till 1: 2, Gud vet…Men från att jag kom hit, jag fångat något “ reportrar åriga tre gånger tjeckiska landslaget.

Karvinský lärjunge i klubben, som inte tog sin Unibet sportspel på internet maternal FC Karvina, återvände efter att inte få utländska engagemang för att passa. Flera turkiska bud kom från klubbarna i regionen gränsar till Syrien och till förlorade lät även uppvaktning med klubbar från Spanien eller Tyskland.

“jag har plockat huvudsakligen beroende på mig att vara där kunde enkelt arbeta med sin familj. Därför avvisade jag Turkiet. Här är jag hemma, jag har en bit av Unibet arenan, och efter många år jag njuta av pendlande till arenan direkt från huset, “ säger Laštůvka.

Karvina bör hjälpa åtminstone fram till slutet av hösten. “Men jag gör det inte längre.Som sagt, är det viktigaste att jag är hemma med min flickvän och små, som kommer att ha två år i december. Nu vill jag hjälpa Karvina och jag tror inte att du kommer att Unibet vara på vintern “ säger Laštůvka.

I bevisade det första spelet. Förutom utmärkt tillslag Litsingimu förde försvaret laget med honom mer självsäker. < i> “John tränade med oss ​​under en lång tid, var inte Energybet alls svårt att avgöra om det snart kommer att fånga. Det faktum att det fanns bara ett förvaltningsärende, annars pojkar och laget vet. För oss är det en stor styrka, ” säger tränaren Jozef Weber.

Laštůvka sköts bollen från nätet en gång efter Řezníčková dorážce. På grund av de högljudda protester från den assisterande domaren fick gult kort. ” Jag trodde det var offside, men jag måste titta på posten. Vid denna hastighet är det svårt att säga Energybet med säkerhet.Det var en känslomässig reaktion, och kom till straff, “ säger Laštůvka.

Målvakt bröt Ostrava, Donetsk, Fulham, West Ham, Bochum och Dnepropetrovsk, erkände han att han var i början på gräsmattan nervös. “Men när ungen, så det föll mig. Men jag saknar min spelupplevelse. Jag har tränat, men jag har inte kämpat i tre månader. Jag var lite orolig på grund av detta, men jag gjorde, jag gjorde det. Synd att vi inte använda i andra Energybet betting sidor bonus halvan av power play, men jag tror att den första halvan på grund av dragningen var förtjänade “ Laštůvka sagt.

Author: admin