Han viste Putins portrett. Den russiske fotballspilleren ble bøtelagt

Moskva. Ledelsen til den russiske fotballklubben Lokomotiv Moskva straffet midtbanespiller Dmitri Tarasov med en rekordbøt på 300 000 euro.I tillegg betaler DPA ikke ham februarbonusene.

Tarasov under tirsdagens duell šestnásťfinále europeiske ligaene på land Fenerbahce Istanbul (2: 0) viste T-skjorte med portrett av president Vladimira Putina og på grunn av anstrengt politiske relasjoner virvlet i Tyrkia nivået av harme.

europeiske fotballforbundets (UEFA) vil behandle saken, fordi i idretten avviser noen politiske taler.

Proceedings Tarasova provosert bly lokomotiv, som det sies at det var sportspill galt og skamme.

Tarasov av tjenestemenn i klubben, som driver den slovakiske representant Ján Ďurica, handlet på egen hånd, og nå vil lide konsekvensene. Lokomotiv Moskva bøyd Dmitry Tarasov € 300 000 for sin dumme Putin T-skjorte i Tyrkia. God beslutning.De to landene har en turbulent atmosfære siden tyrkerne lanserte et russisk militærfly i november etter at de hadde påstått forstyrrelse av luftrummet. grensen til Syria.

Tarasov hadde på sin skjorte et portrett av president Putin i den russiske marinenes hette og påskriften: “Den høyeste president”. Tarasov beskrev senere sin oppførsel til det russiske R-Sport-byrået: “Han er min president, jeg respekterer ham, og derfor har jeg bestemt meg for å vise at jeg alltid er med ham, og at jeg alltid vil gi ham støtte. T-skjorte fanger hva jeg vil si. ” På venstre bilde Dmitry Tarasov med lagkamerat Alexander Samedov.FOTO – TASR / AP

Tarasova prestasjon svarte og fans av den tyrkiske klubben etter kampen ble kastet inn i bussen russiske klubben et par flasker. Politiet anholdt tre personer som var i sin uttalelse under påvirkning av alkohol. Deres handlinger, men bare minimalt skadet et av vinduene i bussen. Tyrkiske medier rapporterte deretter at hendelsen er ansvarlig for Fenerbahce fans.

UEFA selv på slutten av fjoråret besluttet at tyrkisk-russiske tvist hindre fremdriften av mange europeiske klubbkonkurranser og lag fra begge land kan konkurrere mot hverandre for konkurrerende spill.

Author: admin